Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

USTANOVITEV PODJETJA V GRUZIJI

 

Za vas ustanovimo družbo z omejeno odgovornostjo ali delniško družbo.

Iščete priložnost za ustanovitev pravne osebe v državi z nizkim davkom? Potem je Tbilisi v Gruziji za vas. Privlačen davčni sistem in poslovno prijazno okolje. Gruzija je združila najboljše prakse mnogih najuspešnejših držav na svetu, da bi ustvarila okolje, ugodno za poslovanje. Enostavno je registrirati podjetje v Gruziji, davčne in ugledne ugodnosti za lastnike pa so izjemne.

Podjetje v Gruziji ne velja za tradicionalno zunanjo organizacijo in ima bančni račun (bodisi v lokalni bodisi v tuji banki). Bančni račun lahko dobite, ne da bi vam bilo treba osebno potovati v državo: ne da bi zapustili udobje svojega doma, lahko v zelo kratkem času dobite pripravljeno podjetje z bančnim računom.

 

Nudimo Vam:

 • Hitra ustanovitev družbe
 • Odpiranje poslovnega računa
 • Poslovni naslov
 • Računovodski servis
 •  
   

  0–20% davka od dohodkov pravnih oseb

  Davek od dohodka pravnih oseb se lahko razlikuje od 0 do 20%, odvisno od vrste posla. Podjetja so v celoti oproščena davkov za nekatere dejavnosti v prostih conah. Posebne davčne ugodnosti so za IT-podjetja (5% davek), za mala podjetja (1% davek) in za pomorski promet (5% davek). Na splošno pa tudi družba z omejeno odgovornostjo (LLC) ne plača davka od dohodka pravnih oseb, razen če razdeli dividende.

   

  Brez omejitev tujega lastništva ali števila direktorjev

  Nobenih omejitev ni, kdo je lahko lastnik podjetja. Podjetje je lahko v lasti državljanov Gruzije, tujih državljanov ali oboje hkrati. Lastnik gruzijskega podjetja je lahko tudi pravna oseba, registrirana zunaj Gruzije. Še več, tuji delničar v gruzijskem podjetju lahko služi tudi kot direktor istega podjetja. Tudi število direktorjev v določenem podjetju ni predmet omejitev. Odgovornost si lahko deli en direktor ali več direktorjev.

   

  Brez zahtevanega minimalnega kapitala

  V Gruziji se lahko ustanovi podjetje brez ustanovitvenega kapitala. Kapital podjetja je lahko enak 0.00€.

   

  Ustanovitev in upravljanje podjetja na daljavo

  Če želite ustanoviti podjetje v Gruziji, vam ni potrebno nikamor potovati. Vaše podjetje v Gruziji lahko registriramo s preprostim pooblastilom in to vse v enem dnevu (od trenutka, ko od vas prejmemo potrebne dokumente)

   

  Več kot 56 pogodb o izogibanju dvojnemu obdavčevanju z različnimi državami

  Privlačne davčne ugodnosti, ki so na voljo v Gruziji, ne bi bile tako privlačne brez sporazumov o izogibanju dvojnega davka, ki bi vam pomagali, da se dvakrat izognete plačilu davkov za isto storitev. Naša skupina strokovnjakov vam bo pomagala pri krmarjenju po včasih zapletenih sporazumih o izogibanju dvojnim obdavčenjem.

   

  KONTAKT